‘’U als winkelier wil niets dan het beste. Het beste voor de dieren die u verkoopt en het beste voor uw klanten. Dit heb ik vanaf het begin af aan erg goed begrepen, maar behoort ook vanaf de eerste dag tot mijn eigen standpunten.’’

De prijs van een dier is al jaren zo belangrijk niet meer,  en gelukkig maar.  Het nieuwe huisdier is vanaf de eerste dag een volwaardig lid van het gezin. Dit betekend dat het van essentieel belang is dat elk dier zo gezond mogelijk is, maar tegenwoordig is het net zo belangrijk waar het dier vandaag komt en hoe het is gekweekt.

Daarnaast word door de consument kritisch gekeken naar de huisvesting bij u in de winkel en waarom de betreffende winkel nog steeds dieren verkoopt. ‘’want de opvangcentrums zitten al zo vol..’’

Bijna 10 jaar geleden ontwikkelde ik samen met een tuincentrum de nieuwe generatie verkoop verblijven voor de verkoop van dieren.  Alles in het oog op dierwelzijn, presentatie en het creëren van meer beleving in uw winkel de ‘’’Fauna Belevings-Eilanden’’. Inmiddels in 2 kleuren en vele uitvoeringen en opties zijn ze volledig aanpasbaar naar de wens van uw winkel.

Het grote eiland bied voor uw dieren volop de ruimte om te spelen en te ravotten, het geeft u de mogelijkheid om hierin allerlei attributen als speeltjes, en snacks te presenteren, en geeft uw klanten het gevoel dat in deze winkel dierwelzijn heel hoog in  het vaandel staat.

Fauna Trading heeft daarnaast verschillende unieke verkoop concepten die ieder hun stempel zetten richting een verantwoorde dierenverkoop. Dit geld vooral voor de diersoorten als Konijn en Cavia. Door deze dieren zo compleet mogelijk aan te bieden inclusief paspoortjes en vaccinaties word een hogere verkoopprijs verantwoord die impulsaankopen sterk beletten.

Onze Twin verblijven, in combinatie met ons grote belevingseiland in uw winkel biedt uw klanten de keus om te gaan voor jonge dieren of juist een koppel herplaatsings dieren. Een consument die om welke reden dan ook niet meer kan zorgen voor zijn of haar huisdieren kan deze gratis levenslang terug brengen bij uw winkel vanwaar wij hen landelijk verdelen voor herplaatsing in de hiervoor aangesloten winkels. Dit betekend geen dieren van ons in opvangcentra’s en voorkomt dat u word gezien als de bron van het probleem ‘’terwijl er volop bijverdiend word door fokkers met goedkope konijnen kweken voor marktplaats. Tja, wie creëert het probleem nu eigenlijk..’’

Meer informatie over onze fauna belevingseilanden

Via onze vernieuwde website kunt u het gehele assortiment bekijken en uw bestelling plaatsen. Er is eens per 2 weken een bezorgmoment mogelijk en het systeem geeft een automatische remainder voor de uiterlijke besteldatum.

Bestellen van uw dieren was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Vraag nu uw inlog aan